085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Willow Bough Mokka Gordijnen

 33,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5646

Over William Morris Willow Bough Mokka

De donkere kleuren van dit gordijn in combinatie met het mooie patroon dat erin gewoven is zorgt ervoor dat het gordijn een prachtige en chique uitstraling heeft. Dit ontwerp van William Morris is nieuw leven ingeblazen na de samenwerking met het V&A museum in Londen. Ben jij opzoek naar een klassiek gordijn dat klasse uitstraalt? Dan is het Willow Blad Mokka gordijn alles wat je zoekt!

Maak het ringgordijn of plooigordijn helemaal naar wens door te kiezen uit onze verschillende voering opties:  lichtfilterend, verduisterend of ongevoerd.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren