085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
william-morris

William Morris Marigold Zink Gordijnen

 30,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5719

Over William Morris Marigold Zink

Op zoek naar een klassiek ontwerp met een eigentijdse twist in je interieur? Zoek dan niet verder en laat je inspireren door onze samenwerking met het V&A museum: De William Morris collectie. Dit Marigold Zink patroon is voor het eerst ontworpen in 1875 en laat een prachtig bladerdek zien op een zink kleurige achtergrond. Deze unieke gordijnen lijn wordt nu exclusief aangeboden via Tuiss raamdecoratie!

Interieurtip: Combineer dit gordijn met heldere witte muren en eigentijdse materialen en geef je interieur een echte designer look & feel.

Heb je al nagedacht over de voering die je wilt? Je kunt kiezen uit ongevoerd, lichtfilterend, of verduisterend. Deze gordijnen worden op maat gemaakt als ringgordijnen of plooigordijnen. Bestel nu jouw gratis kleurstaal en laat je verrassen! 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren