Chat

 5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl

V&A William Morris Collectie

William Morris William Morris logo

De exclusieve William Morris collectie van op maat gemaakte raamdecoratie is resultaat van onze samenwerking met het wereldberoemde V&A museum of design & arts in Londen. De verfijnde stijl van Morris dat gekenmerkt wordt door traditionele patronen is in een fris en modern jasje gestoken en klaar om de centerpiece te worden van jouw interieur als gordijn, vouwgordijn of rolgordijn.


vanaf €33.50

V&A William Morris Vouwgordijnen

De William Morris vouwgordijnen zijn voorzien van de prachtigste patronen uit de archieven van het V&A Museum in Londen. Morris ontwerpen hebben de tand des tijds doorstaan en passen perfect in zowel klassieke als hedendaagse interieurs.

vanaf €27.50

V&A William Morris Rolgordijnen

Unieke designs en prachtige kleuren kenmerken deze William Morris collectie die tot stand is gekomen in samenwerking met het V&A museum in Londen. De rolgordijnen in deze collectie voelen zich helemaal thuis in zowel traditionele als moderne interieurs.

vanaf €47.95

V&A William Morris Standaard Gordijnen

Deze gordijnen met William Morris design zijn resultaat van onze samenwerking met het V&A Museum in Londen. Laat je inspireren door deze mooie patronen en prachtige kleurenpaletten.

vanaf €39.50

V&A William Morris Wave Gordijnen

Deze wave gordijnen met William Morris design zijn resultaat van onze samenwerking met het V&A Museum in Londen. Laat je inspireren door deze mooie patronen en prachtige kleurenpaletten.

4 Star

vouwgordijn

We hebben een vouwgordijn helemaal naar onze zin. Er is duidelijk uitgelegd hoe we de maat moesten nemen. En we zijn er blij...

5 Star

Houten lammellen

Snelle levering en goede kwaliteit en op maat

5 Star

Tuiss vouwgordijen

Top, mooie gordijnen, perfect op maat, goede kwaliteit

5 Star

Lamellen

Goede service. Snel geleverd alles goed op maat. En reserve onderdelen erbij.

5 Star

Jaloezieen

Fijne prijzen, snelle levering

5 Star

Witte Houten jaloezieen

Echt geweldige service, ook telefonisch. Product is top kwaliteit en super simpel op te hangen. Geweldige prijs, nergens...