085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
scion

Vector Border Denim Standaard Gordijnen

 25,20
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5239

Over Vector Border Denim

De complementerende blauwe en witte tinten van deze Scion gordijnen geven de ruimte een fris en levendig karakter. De kleur blauw is goed te combineren met andere kleuren en is daarmee een populaire kleur voor in verschillende interieurs. 

Geef je eigen touch aan de gordijnen en pas de gordijnen aan naar jouw voorkeur! Speel met de mate van licht en privacy door de verschillende voeringopties waar je uit kunt kiezen. De gordijnen zijn verkrijgbaar in een verduisterende, ongevoerde en in een lichtfilterende versie. Daarnaast kun je gaan voor de ringgordijn of voor de plooigordijn uitvoering.

Wil je de kleur eerst zelf bekijken? Bestel dan eerst jouw gratis kleurstaal online!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren