085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
harlequin

Sumi Staal Standaard Gordijnen

 28,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5328

Over Sumi Staal

Deze Sumi Staal gordijnen uit onze Harlequin collectie zijn het perfecte voorbeeld van hoe je met neutrale tinten toch een middelpunt in je interieur kunt creëren. 

De roomkleurige stof wordt doorkruist met een helder abstract geometrisch ontwerp in grijze staaltinten. De combinatie van de beige stof met het grijze patroon is perfect om ramen van moderne luchtige ruimtes aan te kleden.

Kies voor ringgordijnen als je een stoere look wilt of voor gordijnen met een enkele of een dubbele plooi als je liever een meer traditionele look wilt. We voorzien deze gordijnen indien gewenst met een voering, kies daarbij uit lichtfilterend of verduisterend. Standaard worden de gordijnen ongevoerd geleverd.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren