085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Elysee IJsvogel Vouwgordijn

ā‚¬Ā 91,50
565

Over Elektrisch Elysee IJsvogel

Breng een beetje Art-decoglamour naar de 21e eeuw met het Elektrisch Elysee Ijsvogel vouwgordijn! Dit ontwerp zit boordevol charmante textuur, van het geweven patroon met reliƫf-look; tot de gouden draden verweven in een edelsteen groenblauw. Het hypnotiserende geometrische ontwerp creƫert een subtiel, maar indrukwekkende effect, ideaal voor slaapkamers en woonkamers.

Met een keuze uit een lichtfilterende of thermische verduisterende voering, geniet je elke dag van raamdecoratie op jouw eigen manier. Als kers op de taart maakt dit topproduct gebruik van ons SmartView-systeem, slimme draadloze bediening dankzij onze SmartView app en de oplaadbare motor zorgen ervoor dat dit product onweerstaanbaar is!

Ook gehypnotiseerd door de pracht en praal van dit product, maar wil je haar eerst in het echt bewonderen? Bestel dan direct een gratis kleurstaal en ontdek de kwaliteit zelf! Keuze kunnen maken? Dan maken wij jouw raamdecoratie standaard naar jouw wens op maat.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 500mm
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • Je vouwgordijn zal in opgetrokken stand een pakkethoogte van 20 Ć  27cm hebben
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren