085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Verduisterend Pluim Standaard Boorloos Plisségordijn

 34,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
6474

Over Verduisterend Pluim Standaard Boorloos

Op zoek naar een chique plissé gordijn? Deze stof DuoShade Draaikiep Pluim biedt een verduisterende werking waardoor je je kamer kunt afschermen van het licht. Dit maakt de DuoShade collectie tot een populaire keuze voor in slaapkamers!

Het voordeel van de DuoShade collectie is bovendien dat deze een honingraat structuur bevat. Dit maakt de raamdecoratie tot een meer duurzame keuze doordat deze structuur geen warmte of kou geleidt. Dit komt door de luchtzakjes die stilstaande lucht bevatten. Deze zorgen ervoor dat 's zomers de koude lucht binnen, en 's winters de warm lucht binnen blijft. Nog een voordeel van de structuur van de plisségordijnen is dat dit een geluiddempende werking heeft. Super handig wanneer je aan een drukke straat woont en last hebt van het geluid van buiten! 

Bij Tuiss begrijpen we dat je de tint eerst in het echt wilt bekijken. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om gratis de kleurstaal de bestellen zodat je deze eerst thuis in je eigen interieur kunt bekijken. Alle raamdecoratie wordt bij Tuiss volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 1,200mm, Maximale hoogte 2,100mm
  • Minimale breedte 200mm, Minimale hoogte 150mm
  • Zelfklevend, gemonteerd zonder boren of schroeven
  • Bediening: handgreep
  • Eenvoudig te demonteren, geen schroefgaten
  • Er is minimaal 20 mm diepte nodig van het frame om het product te kunnen plaatsen
  • Let op: plisségordijn valt 7 mm smaller uit i.v.m. montagestukken
  • Let op: Onze plisségordijnen isoleren heel erg goed. Het is belangrijk om minimaal 5 mm tussen je glas en plisségordijn te houden. Plaats je plisse niet direct tegen het glas.
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren