085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Bijou Linnen Moerbei Vouwgordijn

ā‚¬Ā 21,75
665

Over Bijou Linnen Moerbei

Deze warme dieppaarse kleur straalt een kalme en rustige sfeer uit. Met dit vouwgordijn maak je van je huiskamer of slaapkamer en knusse fijne plek om te verblijven. De stof bestaat uit een linnen mix en deze structuur geeft een extra charmant effect aan deze raamdecoratie.

Als je wilt dat er nog een beetje daglicht naar binnen komt door dit blauwe vouwgordijn kun je kiezen voor een lichtfilterende voering. Heb je liever verduistering, bijvoorbeeld in je slaapkamer, kies dan voor een verduisterende voering. Standaard wordt het vouwgordijn ongevoerd geleverd.

Wil je meer hypermoderne innovatie in je huis? Dan heb je geluk! Dit product is namelijk beschikbaar voor de slimme SmartView-upgrade, geef jezelf het ultieme gebruikersgemak in huis, laat onhandige koorden in het verleden.

Benieuwd naar dit Bijou Linnen Moerbei vouwgordijn? Vraag direct een gratis kleurstaal om het materiaal thuis te vergelijken! Wij maken je bestelling standaard op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren